Friday, March 07, 2008

Kokeet ovat tältä erää sitten ohi, juuri saavuin elektrodynamiikan kokeesta ja kävin syömässä hämmentävää espanjalaista omelettia unicafessa. Toissa päivänä oli siis aineen rakenteen ykkösosan koe, joka meni yllättävänkin mukavasti, osasin monia asioita. Tietopohjaa oli vielä lukiosta asti, ja muutamat laskuharjoitukset kun ehdin tehdä ja olin luennoilla ahkerasti. Tämänpäiväinenkin meni yläkanttiin, pohdin tulenko paikalle ollenkaan, mutta kyllä kannatta, viihdyin kuitenkin kaksi tuntia ilmiöitä miettien. Laskea en mitään osannut, niinkuin ajattelinkin, mutta kvalitatiivisesti osasin monia asioita. Suuri kiitos esseetehtävistä kokeiden laatijoille!

Eilen illalla meinasi mennä yöunet kun kuulin äitini ostaneen oman asunnon ja muuttavan ensi keskiviikkona. Ajatukseen menee jokin aika tottua, kun on vuosikausia sitten jo luullut, ettei vanhempieni tilanne muutu mihinkään suuntaan. Mutta mutta, mielenkiintoiset ajat edessä. Tuli reissaamista ensi viikolle muuttoavuksi, toivottavasti löytyy kimppakyytejä.

Yllättäen olen taas tilanteessa, jossa stressi on oleellinen uhka. Eilen illalla huomasin ajattelevani, että miksi pitää olla tämmöistä hosumista moneen asiaan. Viime vuonna haasteet lähinnä liittyivät pitkästymisen välttämiseen, ja nyt sitten näin. Kurssieni lisäksi olisi hyvä pitää graduntekoa yllä, ja sitten on meidän talohanke, ja sitten on monia kirjoja, jotka olisi hyvä lukea. On ilmeisesti alettava harjoittamaan suunnittelua ja aikataulutusta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home